O nama Kasiko d.o.o.

KASIKO d.o.o. kao generalni zastupnik kompanije Daisy Technology ltd. za Srbiju osnovan je 2005. godine. Cilj nam je da pre svega doprinesemo uvodjenju inovativnih i tehnoloski savremenih resenja u tokove privrednog sistema Srbije. Oslanjajuci se na sopstvena znanja, podrzani od strane strateskog partnera, ponudili smo napredna resenja u oblastima GPS nadzora vozila, elektronskih fiskalnih registar kasa i POS sistema kao i savremenih digitalnih mernih uredjaja(elektronske vage i brojila). Proizvodi i resenja kompanije DAISY danas se uspesno primenjuju sirom sveta. KASIKO jedini snabdeva kompletno trziste Srbije sa originalnim rezervnim delovima za fiskalne kase Iskra S koje su proizvedene po licenci kompanije DAISY. Cenovna politika nase kompanije je orjentisana tako da se trzistu ponude kvalitetni i moderni uredjaji po niskim cenama u poredjenju sa slicnim proizvodima na trzistu. Nas mlad i perspektivan tim konstantno radi na povecanju produktivnosti, prosirenju i razvoju uredjaja u odnosu na potrebe nasih korisnika. Zadovoljni korisnici su nasi najbolji poslovni partneri sa kojima delimo zajednicka iskustva i strucnost.

O nama Kasiko d.o.o.
Fiskalne kase, POS sistemi i dodatna oprema

Fiskalne kase, POS sistemi i dodatna oprema

U našem širokom asortimanu možete pronaći sve što je potrebno za vašu delatnost. U ponudi se nalaze fiskalne kase, fiskalni štampači, barkod čitači, fioke za novac elektronske vage. Lista nije konačna, u slučaju da potreban proizvod nije naveden, budite slobodni i kontaktirajte nas na office@kasido-doo.com ili na 011/3980-280

Servis

Servis


Firma Kasiko doo ovezbeđuje servis za sve kupljene proizvode iz našeg asortimana. Obezbeđujemo i rezerne delove za sve naše proizvode. Politika servis tima firme Kasiko doo je d au što kraćem roku otkloni sve prijavljene kvarove, uz visoku kontrolu.

Tehnička podrška

Tehnička podrška


Tehnička podrška predstavlja redovni godišnji tehnički pregled na kome se pravi beležnik o stanju uređaja, proverava ispravnos i funkcionalnost. Sve uočene nepravilnosti se otklanjaju. Tehničkim pregledom stičete pravo na tehničku podršku u tekućoj godini. Takođe se pravi backup podataka, u slučaju da dođe do nepredviđenog prestanka uređaja. Na taj način je krajnji korisnik osiguran.