Biznis program

Termo rolne sa štampom, za bankomnate i POS terminale, kladionice i igre na sreću kao i prazne.

Termo rolne sa štampom

Računi dobijeni u supermarketima, benziskim stanicama i drugim radnjama su veliko tržište za potrošnju termo papira koji mora odgovarati visokim zahtevima tražnje. Kvalitetni uvozni termo papir, kompletna grafička priprema i dizajn, savremena obrada na mašinama za štampu omogućava izradu kvalitetnih proizvoda. U mogućnosti smo da vam direktno sa lagera i po porudžbini isporučimo razne vrste termo papira za sledeće tipove fiskalnih kasa i štampača: Galeb, Oliveti, Colibri, Sharp, Pupin, Comptrade, Handy, Iska Compat, Geneco i drugi.

Termo rolne za bankomate i POS terminale

Rolne su izrađene od najkvalitetnijeg uvoznog termo papira, koji daje čist i oštar otisak. Kompletna grafička priprema i dizajn, savremena obrada na mašinama za štampu omogućava izradu kvalitetnih rolni. U mogućnosti smo da vam direktno sa lagera i po porudžbini, blanko ili sa štampom, isporučimo više vrsta rolni za sledeće tipove bankomata i POS terminala: NCR, Diabold, Fujitsu, Triton, Cross/Tranax, Wincor, Nixdorf, Hypercom, Magic, Siemens, CTS, Lipman i drugi.

Termo rolne za kladionice i igre na sreću

Bingo, loto, trke konja, trke pasa su igre na sreću koje se igraju sve više i sve veći broj populacije. Međutim, proizvodnja papirni traka ove namene nije igra. Ona zahteva velike kapacitete štampe, strogu garanciju kvaliteta i sofisticiranu logistiku. Rolne su izrađene od najkvalitetnijeg uvoznog termo papira, koji daje čist i oštar otisak. Kompletna grafička priprema i dizajn, savremena obrada na mašinama za štampu omogućava izradu kvalitetnih rolni. U mogućnosti smo da vam direktno sa lagera i po porudžbini, blanko ili sa štampom, isporučimo više vrsta rolni za sledeće tipove aparata: Wincor, Nixdorf, Oliveti, Intralot, Star, Micronic, Datecs i drugi.

Termo rolne bez štampe

Kvalitetni uvozni termo papir, savremena obrada na mašinama omogućava izradu kvalitetnih proizvoda. U mogućnosti smo da vam direktno sa lagera i po porudžbini isporučimo razne vrste termo rolni za sledeće tipove fiskalnih kasa i štampača: Galeb, Oliveti, Colibri, Sharp, Pupin, Comptrade, Handy, Iska Compat, Geneco i drugi.