Specijalni obrasci i rolne

Regal cene, ulaznice i karte, obrasci po narudžbini, kao i za specijalne namene

Regal cene (cenovke)

Kvalitetni uvozni papir, kompletna grafička priprema i dizajn, savremena obrada na mašinama za štampu omogućava izradu kvalitetnih rolni. U mogućnosti smo da vam direktno sa lagera i po porudžbini isporučimo razne vrste regal cena.

Ulaznice i karte

U prilici smo da vam ponudimo kartice I ulaznice raznih dimenzija, kako u preklopu tako i u rolni. Ulaznice su izrađene od najkvalitetnijeg uvoznog papira, koji daje čist i oštar otisak. Kompletna grafička priprema i dizajn, savremena obrada na mašinama za štampu omogućava izradu kvalitetnih proizvoda. U mogućnosti smo da vam direktno sa lagera i po porudžbini, blanko ili sa štampom, isporučimo vaše ulaznice.

Obrasci po narudžbini

Obrasci su izrađeni od najkvalitetnijeg uvoznog papira, koji daje čist i oštar otisak. Kompletna grafička priprema i dizajn, savremena obrada na mašinama za štampu omogućava izradu kvalitetnih obrazaca.

Rolne za specijalne namene

Rolne su izrađene od najkvalitetnijeg uvoznog papira, koji daje čist i oštar otisak. Kompletna grafička priprema i dizajn, savremena obrada na mašinama za štampu omogućava izradu kvalitetnih obrazaca.